Welkom bij Gewoon Tamara, Beauty & Massage

Beauty & Massage

Gezichtsbehandelingen

Standaard gezichtsbehandelingen

-Basis behandeling
Huidanalyse, reiniging, scrub, masker afgestemd op uw huidtype, verzorging

-Zuiverende behandeling
Huidanalyse, reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op uw huidtype, verzorging

-Complete behandeling
Huidanalyse, reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen,  masker afgestemd op uw huidtype, keuze uit hoofdhuid- of handmassage, serum, verzorging

-Mannen behandeling
Huidanalyse, reiniging met borstelapparaat, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren(knippen/epileren) wanneer nodig, masker afgestemd op uw huidtype, schouder/nekmassage, luchtige dagverzorging


Huidverbeterende kuurbehandelingen

-Fase 01 Reset
Deze Reset behandeling bestaat uit het herprogrammeren van uw huid. Voor een maximale verbetering wordt uw huid teruggebracht naar haar natuurlijke conditie en huidflora.
Effect: Uw huid wordt bevrijd van onnodige ballast. Het huidzuiveringssysteem verbetert. Vermindert de effecten van stress en brengt de huid weer in balans. Verbetert de helderheid en uitstraling. Verfijnt de huidstructuur en geeft een egalere en zachtere huid.

-Fase 02 Healthy
Deze Healthy behandeling zal de conditie van uw huid optimaliseren. Huidirritaties worden voorkomen en de huid word hersteld. Met deze aanpak wordt het evenwicht van uw huid geoptimaliseerd.
Effect: Bouwt de huid van binnenuit weer op voor een langdurig resultaat. Vult aan en versterkt de huid daar waar nodig. Zorgt voor een blijvend stralende en gezonde huid. Conditioneert de huid optimaal.

-Fase 03 Perfection
Deze Perfection behandeling staat voor structurele huidverbetering. Voor maximaal resultaat wordt uw huid behandeld met de Serum infusions. De hoogwaardige formules zijn erop gericht specifieke wensen te behandelen en huidproblemen te verhelpen of te verminderen.
Effect: Herstelt huidschade en zorgt voor een blijvend resultaat. Hersteld de huid met specifieke wensen of problemen. Revitaliseert de huid en geeft haar weer energie. Verbetert de huidkwaliteit en verzorgt de huid intensief.

-Fase 04 Relaxation
Met de relaxation behandeling wordt een totaalbeleving gecreeërd die de zintuigen prikkelt en uw huid verrijkt. De behandeling biedt uw huid maximaal comfort en welbehagen!
Effect: Beschermt de huid tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. Verrijkt de huid en prikkelt de zintuigen. Biedt maximaal comfort en welbehagen. Zorgt ervoor dat de perfecte huidconditie wordt behouden.